• ✓ Gratis verzending
  • ✓ 30 dagen retourrecht
  • ✓ Achteraf betalen

iDeal
Wanneer u kiest voor betalen met iDeal, kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening. Als u middels iDeal betaalt staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door uw bank.

Overboeking
Wanneer u kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat u uw bestelling heeft geplaatst. Het is van belang dat u het factuurnummer als kenmerk van uw bestelling vermeldt.

Houd u hierbij rekening met één tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.

Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.

CreditCard
Wanneer u de betaalmethode creditcard kiest is het mogelijk om met Mastercard of Visa te betalen. Een creditcard is snel en makkelijk, hierdoor kunnen wij nog dezelfde dag de bestelling versturen.

Paypal
Veilig betalen met de betaalmethode Paypal. Voordat u kunt betalen met Paypal dient u eerst een account aan te maken bij Paypal. Daarna kunt u handig met enkel uw emailadres en wachtwoord betalingen voldoen. Een Paypal betaling is snel en makkelijk, hierdoor kunnen wij nog dezelfde dag de bestelling versturen.

Klarna – Op factuur, binnen 14 dagen betalen
Na verzending van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. U ontvangt na verzending via Klarna per e-mail uw rekening. Maak het rekeningbedrag uitsluitend aan Klarna over. Meer informatie hierover vindt u op: www.klarna.nl

Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 32 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in uw Wallet geplaatst zijn. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. 

Belfius Direct Net
Belfius Direct Net is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Zo kunt u met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

ING Home’Pay
Met HomePay kunnen klanten uit België die een Home’Bank of Business’bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben. U gebruikt hiervoor uw eigen vertrouwde online bankomgeving.

KBC/CBC Betaalknop
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop kunt u online aankopen betalen vanuit uw eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.