• ✓ Gratis verzending
  • ✓ 30 dagen retourrecht
  • ✓ Achteraf betalen

Latalis, it starts with hunger.

Wie zijn wij?

Een webshop gevestigd in Nederland met hoogwaardig kwalitatieve producten voor een messcherpe prijs. Een jong en ambitieus no-nonsens merk met premium koksmessen, keukenmessen en keukengerei. Flinke bang-for-buck dus. Gestart in 2019, gegroeid in 2020 en daar gaan we nog wel even mee door.

Latalis is begonnen met de kerngedachte; ‘It starts with hunger’. Elk culinair avontuur, of het nou in je eigen keuken is of niet, begint met honger. Daar haken wij perfect op in met een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan koksmessen, keukenmessen en keukengerei. Alles wat je nodig hebt om jezelf om te toveren tot een echte chef kok die louter heerlijke maaltijden klaar maakt. En als je al een chef kok bent, dan voldoen wij aan je hoge verwachtingen. Gegarandeerd.

We geloven in eerlijke prijzen, klantgerichte service en kwalitatieve producten. Drie pilaren die onze drijfveer vormen om te doen wat we doen. We leveren alles uit eigen voorraad en ons doel is heel Europa kennis te laten maken met Latalis. Daarom zijn we er trots op om in 2021 al bestellingen te leveren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk.

Stuur een mailtje!

Heb je vragen, feedback, een opmerkingen of wil je gewoon een complimentje uitdelen? Het mag allemaal. Stuur ons een e-mail via [email protected]. Je krijgt altijd een reactie, beloofd.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.